Οροι χρησης

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Nordix. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η χρήση της ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή αυτών των όρων. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

1. Αποδοχή των Όρων

Με την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας Nordix, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους χρήσης. Οι όροι αυτοί ενδέχεται να τροποποιούνται κατά διαστήματα χωρίς προειδοποίηση, γι’ αυτό συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις.

2. Χρήση της Ιστοσελίδας

  • Περιεχόμενο: Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες, λογισμικό και λοιπά υλικά στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία του Nordix ή των δικαιοπαρόχων του. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή ή δημοσίευση χωρίς προηγούμενη έγκριση.
  • Νόμιμη Χρήση: Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

3. Λογαριασμοί Χρηστών

Η δημιουργία λογαριασμού μπορεί να είναι απαραίτητη για την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω αυτού.

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

5. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Nordix απαγορεύεται αυστηρά.

6. Περιορισμός Ευθύνης

Το Nordix δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες ή επακόλουθες ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας μας. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται “ως έχουν” και “όπως διατίθενται”.

7. Σύνδεσμοι προς Άλλες Ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από το Nordix. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των ιστοσελίδων.

8. Τροποποιήσεις της Ιστοσελίδας

Το Nordix διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την ιστοσελίδα ή τμήματα αυτής χωρίς προειδοποίηση. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν τροποποιήσεις, αναστολή ή διακοπή της ιστοσελίδας.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από αυτούς τους όρους θα επιλύεται από τα αρμόδια δικαστήρια της Ελλάδας.

10. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τους όρους χρήσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Nordix!