Οροι Συμμετοχης

Καλώς ήρθατε στο Nordix! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

1. Αποδοχή των Όρων

Η πρόσβαση και χρήση του Nordix υποδηλώνει την αποδοχή των όρων συμμετοχής από εσάς. Οι όροι αυτοί μπορεί να αναθεωρούνται ανά διαστήματα χωρίς προειδοποίηση, και είναι δική σας ευθύνη να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν αλλαγές.

2. Χρήση της Ιστοσελίδας

  • Ηλικία Χρήστη: Η χρήση της ιστοσελίδας επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι ανήλικοι χρήστες πρέπει να έχουν την άδεια των γονέων ή κηδεμόνων τους.
  • Ευθύνη Χρήστη: Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων.
  • Απαγορευμένες Ενέργειες: Απαγορεύεται η διανομή, τροποποίηση, μετάδοση, αναδημοσίευση ή χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την άδεια μας.

3. Λογαριασμοί Χρηστών

Για την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες, μπορεί να απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και να ενημερώνετε αμέσως το Nordix σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

4. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών.

5. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στο Nordix ή στους αντίστοιχους δικαιούχους του. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου χωρίς την άδεια μας.

6. Περιορισμός Ευθύνης

Το Nordix δεν ευθύνεται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή από την αδυναμία χρήσης της. Όλες οι πληροφορίες και υπηρεσίες παρέχονται “ως έχουν” και “ως διατίθενται” χωρίς καμία εγγύηση.

7. Σύνδεσμοι προς Τρίτες Ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς τρίτες ιστοσελίδες. Το Nordix δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των ιστοσελίδων.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει θα επιλύεται από τα αρμόδια δικαστήρια της Ελλάδας.

9. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τους όρους συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Nordix!